Románia: újabb fertőzött játékosok, megint elmarad a rangadó

BOROS MIKLÓSBOROS MIKLÓS
Vágólapra másolva!
2020.07.31. 17:03
A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Liga 1) ismét elmarad az Astra Giurgiu–Universitatea Craiova mérkőzés, hiszen a hazaiaknál újabb játékosok kapták el koronavírust.

Másodszor sem lehetett lejátszani a szerdáról péntekre halasztott Astra Giurgiu–Universitatea Craiova mérkőzést a román élvonal felsőházi rájátszásban, miután a csütörtöki tesztelések újabb négy hazai játékosnál mutatták ki a koronavírust. A találkozó eredetileg a horvát középpályás, Ljuban Crepulja megbetegedése miatt maradt el, mostanra azonban már David Lazar kapus, Constantin Dima belső védő és David Vruno jobbhátvéd, valamint a tartalékcsapatból Cornel Avram is fertőzöttnek bizonyult.

A listavezető Craiova elnöke, Sorin Cartu az eset miatt azt kéri a Profi Labdarúgóligától, hogy a mérkőzést 3–0-s vendéggyőzelemmel könyveljék el, mivel a versenynaptárban már nincs több szabad időpont a pótlásra. A 44 pontos Craiova a hétfői záró fordulóban a második CFR-rel (43) játszik a bajnoki címért, aznap jár le a nevezési határidő is az európai kupasorozatokba. A CFR-nek szintén két meccse van még hátra, az első péntek este lesz az FCSB ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik