Románia: magyarellenes rigmusok a Sepsi bukaresti meccsén

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.19. 18:55
Nem telt el incidensek nélkül a Juventus Bucuresti–Sepsi OSK futballmérkőzés a román másodosztály szombati játéknapján – adta hírül a Maszol. A Sepsi OSK kispadjának közelében petárda robbant, a Székely Légió szurkolótábornak gyermekek kiabálták a jól ismert magyarellenes rigmust.

A 3–1-es hazai sikerrel végződő rangadón több incidens is történt. A találkozó második félidejében, a 70. perc környékén a vendégek kispadjának irányába pirotechnikai eszközt dobtak a bukaresti drukkerek, akik „Románia, Románia!” skandálással nyomatékosították az üzenetet – olvasható a maszol.ro-n.maszol.ro-n.

A kellemetlenségekről a liga2.prosport.ro is beszámolt: „A Juventus gyerekcsapatának játékosai, akik a kapu mögött foglaltak helyet, a második félidőben – mindenki megdöbbenésére – azt kezdték skandálni, hogy „Kifelé, kifelé a magyarokkal az országból!” A sepsiszentgyörgyi rajongókat ez nem hozta különösebben lázba, mi több, ironikus tapssal válaszoltak a Juventus-ifik provokálására” – olvasható Octavian Vasilescu meccsbeszámolójában.

A teljes cikket itt olvashatják el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik