Románia: ilyen még nem volt, a pincér miatt lépett le az edző

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.01. 17:35
Rúgtak már ki vezetőedzőt telefonon, levélben, hangpostán… Azt hittük, már mindent láttunk, erre jött a román élvonalbeli Dinamo Bucuresti labdarúgócsapata, és felkavarta az állóvizet.

Flavius Stoican nevét vélhetően megjegyzi a világ, pedig a román élvonalbeli Dinamo Bucurestit pár hónapig irányító szakember vezetőedzőként nem sokat tett le az asztalra.

A 19-szeres román válogatott védő irányítása alatt sorra bukta el a meccseket a román csapat, a tabellán visszacsúszott a hatodik helyre, ráadásul a kupából is kiesett.

Ezek után nem rázta meg a sajtót, sem a szurkolókat, hogy november közepén „közös megegyezéssel” távozott a vezetőedző. Igen ám, azt azonban eddig – érthető okokból – a klub nem hozta nyilvánosságra, mi történt valójában.

A pincér elszólta magát, a vezetőedző felmondott (Fotó: sport.ro)
A pincér elszólta magát, a vezetőedző felmondott (Fotó: sport.ro)

A sport.ro beszámolója szerint Stoican egy hivatalos ebédre volt hivatalos az elnökkel és a sportigazgatóval, ám amikor megérkezett Bukarest egyik legelőkelőbb éttermébe, a pincér közölte vele, nem tudja az asztalához vezetni. Az ok egyszerű volt: a klub első embere épp ott tárgyal Ionel Danciulescuval, akit a román sajtó többször összeboronált a szenvedő Dinamóval.

Flaviusnak ennyi elég is volt, ordibált egy sort, majd közölte, felmond. Másnap a klub kinevezte vezetőedzőnek Ionel Danciulescut...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik