Románia: a Sepsi a 9. helyen zárta első élvonalbeli idényét

B. M.B. M.
Vágólapra másolva!
2018.06.01. 21:56
A 9. helyen fejezte be első élvonalbeli szezonját a Sepsi OSK csapata a román labdarúgó-bajnokságban, miután péntek este gól nélküli döntetlent játszott a Dinamo otthonában, az alsóházi rájátszás záró fordulójában.

A sokáig lagymatag bukaresti összecsapáson a hazai szurkolók magyarellenes dalokkal és rigmusokkal próbálták fokozni a hangulatot, ám a pályán vakációs hangulatban futballozgattak a csapatok.

Az iram csak az utolsó negyedórában pörgött fel, amikor a Dinamo beszorította a székelyföldi csapatot, ám előbb balhátvéd Szato fejelte ki a gólvonalról Popescu ollózását, majd egy perccel később Niczuly Roland védte az egyedül kapura törő Pesic lövését.

Az utolsó percekre a könyöklésért második sárga lappal kiállított Veress Zsombor miatt emberhátrányba került a szentgyörgyi csapat, de az eredmény nem változott. A Sepsi OSK ezzel idegenben veretlenül tudta le a rájátszást, amely során hat győzelemmel és hat döntetlennel, valamint két vereséggel három helyet lépett előre az alapszakaszhoz képest.

Román Liga 1, alsóházi rájátszás, 14. forduló
Dinamo–Sepsi OSK 0–0
Kiállítva: Veress (Sepsi, 89.)
A többi mérkőzést szombaton rendezik.
Az állás: 7. Dinamo 54 pont, 8. FC Botosani 37, 9. Sepsi OSK 34.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik