Real: „Sokkolt…” – Ronaldo válaszolt az őt lekövérező Owennek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.11. 11:57
Mint arról korábban beszámoltunk, a Real Madrid korábbi ikonjai Cristiano Ronaldo ünneplésén futottak össze, és Michael Owen beszólt a brazil Ronaldónak. Ami nem maradt válasz nélkül…

„Azt hittem, én kezdek elhízni, aztán megláttam régi haveromat, Ronnie-t!” – célzott Michael Owen Ronaldóra, aki egy picit elengedte magát a visszavonulása óta.„Azt hittem, én kezdek elhízni, aztán megláttam régi haveromat, Ronnie-t!” – célzott Michael Owen Ronaldóra, aki egy picit elengedte magát a visszavonulása óta.



A brazil legenda azonban ezt egyáltalán nem találta viccesnek, sőt, érezhetően nem esett jól neki a vicces kritika.

„Őszintén megmondom, sokkolt, hogy már megint a súlyommal foglalkozik mindenki. Esküszöm, nem értem, miért ilyen fontos ez…” – fakadt ki a FIFA-gála utáni sajtótájékoztatón Ronaldo, akit korábbi csapattársa, Roberto Carlos is megvédett.

„Gyűlölöm ezeket az olcsó poénokat, Ronaldo az egyik legjobb barátom, és mindenki, aki közel áll hozzá, tudja, milyen érzékeny ezzel a témával kapcsolatban. Ahelyett, hogy a súlyával foglalkozik mindenki, koncentrálhatnának inkább arra, mekkora szíve van…" – mondta a legendás bekk.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik