Rangers: Gerrardék orvosira várják a volt FTC-játékost – sajtóhír

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.10.05. 13:31
null
Besic az előző idényt a Sheffield Unitedben töltötte (Fotó: Getty Images)
A The Athletic beszámolója szerint Steven Gerrard szeretne még legalább egy középpályást szerződtetni az átigazolási időszak hajrájában. A jelöltek között említik Muhamed Besicet, az Everton jelenlegi, a Ferencváros volt középpályását, akit a liverpooliak kölcsönbe is szívesen elengednének, Carlo Ancelotti ugyanis nem számol vele a kezdőcsapat környékén.

A ma már 28 éves bosnyák középpályás 2014 nyarán szerződött az FTC-től az Evertonhoz, amelynél nem tudott megragadni a kezdőcsapatban. Az elmúlt három idényben rendre kölcsönadták: kétszer a másodosztályú Middlesbrough-hoz, legutóbb a szintén a Premier League-ben szereplő Sheffield Unitedhoz. Az elmúlt hat idényben az angol élvonalban 46, a másodosztályban 52 meccse volt.

Besic jelenleg nem szerepel Carlo Ancelotti tervei között, ezért az Everton nem is ragaszkodik a játékoshoz, akár kölcsönben, akár végleg megválna tőle. A The Athletic szerint a Rangers számára a kölcsönszerződés lehet a legvonzóbb opció, a lap szerint ráadásul a védekező középpályásként és középső védőként is bevethető játékos jól illeszkedne Gerrard csapatába.

A lap hozzáteszi, bár már a múlt hét végén arról írt néhány brit újság, hogy Besicet orvosira várják Glasgow-ba, a vizsgálatokon eddig még nem esett át.

A különböző beszámolók szerint Gerrardnak mintegy 2 millió fontja van arra, hogy megszerezze az áhított plusz egy középpályást: Besic mellett a francia másodosztályú Amiens dél-afrikai játékosa, Bongani Zungu és az angol másodosztályban futballozó jamaicaiDaniel Johnson is az opciók között van, ám utóbbinak csak az átigazolási díja meghaladná a 2 millió fontot – legalábbis klubja, a Preston North End szándékai szerint.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik