PSG: Szegény Ben Arfa! – hiába cselez ki mindenkit edzésen

Vágólapra másolva!
2018.03.20. 14:43
Sok mindenről és mindenkiről szót ejtett Thomas Meunier, a PSG belga labdarúgója a L’Open Space nevű, francia nyelvterületen népszerű YouTube-csatornán vele készített beszélgetésben – a francia sportsajtó a klubtársáról, Hatem Ben Arfáról mondottakra csapott le.

Hatem Ben Arfa ebben a szezonban még egyetlen percet sem játszott a PSG-ben – legutóbb több mint egy éve, tavaly március 12-én lépett pályára.

A PSG vezetői tavaly nyáron nem marasztalták a játékost, de ő úgy döntött, nem távozik, inkább harcol az elfogadásért és a játéklehetőségért – utóbbiért egyelőre hiába. Pedig az edzéseken állítólag odateszi magát, legalábbis Thomas Meunier szavaiból ez következik.

„Szegény Hatem! – mondta a belga játékos a műsorban. – Próbálja türelemmel kivárni a sorát. Imádom őt, nagyon jól kijövök vele, szerintem nagyszerű labdarúgó. Az edzéseket még mindig nagy kedvvel végzi, van, hogy az egész csapatot végigcselezi, aztán ennyi, megy is vissza az öltözőbe… Kicsit zavaros ez a helyzet…”

A 31 esztendős, 15-szörös francia válogatott Ben Arfa 2016 nyarán Nizzából került a párizsi csapathoz, de csak ötször fért be bajnoki mérkőzésen a kezdőcsapatba; szerződése június 30-ig köti a PSG-hez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik