PSG: öltözői balhé, Ibra miatt a szünetben hazament a védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.15. 09:34
null
Mintha Ibrának már a meccs előtti edzésen is baja lett volna Van der Wiellel… (Fotó: AFP)
Kiderült, miért cserélték le Gregory van der Wielt a vasárnapi bajnoki szünetében: a Paris Saint-Germain holland labdarúgója összeszólalkozott csapattársával, Zlatan Ibrahimoviccsal, majd dühében elhagyta a troyes-i stadiont.

 

A L'Équipe du Soir hírműsorban megszellőztetett információ szerint Zlatan Ibrahimovic leteremtette Gregory van der Wielt a szünetben, amiért az első félidőben több alkalommal rossz döntést hozott, nem továbbította időben a labdát.

A holland feldühödött, másokkal is összeszólalkozott, majd még a szünetben elhagyta az öltözőt, sőt barátnője, a topmodell Rose Bertram társaságában a stadiont is. A Le Parisien kedden megerősítette az információt, hozzátéve, hogy Van der Wielt hétfőn Amszterdamban érték utol telefonon, de ő nem akarta kommentálni a történteket.

Mint beszámoltunk róla, a PSG 9–0-ra győzött Troyes-ban, és Ibrahimovic négy gólt szerzett – mind a négyet a második félidőben, amikor Van der Wiel helyén már Marquinhos játszott.

A holland futballista szerződése a nyáron lejár, állítólag nem elégedett a hosszabbítás felkínált feltételeivel, és nemrég a sajtóban panaszkodott: nem érzi, hogy fontos lenne a párizsiaknak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik