PSG: „Neymar szólt előre, hogy provokálni fogja Haalandot”

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2020.04.12. 07:46
null
Az után a bizonyos gól után Neymar (balra) és Marquinhos ünnepelni indul (Fotó: AFP)
Még emlékezhetünk: a Paris Saint-Germain–Borussia Dortmund Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján a párizsi labdarúgók Neymar vezérletével kifigurázták a dortmundi Erling Haaland első meccsen bemutatott gólörömét. Marquinhos, a PSG csapatkapitánya egy minapi videointerjúban visszatért az esetre.


Megírtuk korábban, hogy a párharc első meccsét két góljával eldöntő Erling Haaland közösségi médiában megjelent túlzottan magabiztos posztja jelentette az utolsó cseppet a párizsiak poharában, de Marquinhos most tovább árnyalta a képet.

„Sok minden történt Németországban – mondta Marquinhos a Desimpedidos című YouTube-csatornán megtekinthető interjúban. – A dortmundi játékosok ordítoztak velünk az öltözőfolyosón, beszólogattak. Elkövettünk néhány hibát azon a mérkőzésen, akárcsak korábban a Barcelona ellen, és ők kapva kaptak a lehetőségen.”

A párizsiak a visszavágót 2–0-ra megnyerték, ezzel továbbjutottak. Az első gólt Neymar szerezte, ezt követően mutatta be a maga leülős zen gólörömét, amiről a párizsi meccsen a csapatkapitányi karszalagot viselő Marquinhos ezt mondta:

„Neymar szólt előre, hogy provokálni fogja Haalandot. Imádja az ilyesmit. Ő nem egy hétköznapi futballista, Neymar az a bevállalós fajta, aki nem hagyja szó nélkül a provokációkat. Megmondta nekem, hogy meg fogja ezt csinálni, és hiába kértem a góljánál, hogy várja meg a meccs végét, nem engedte, hogy megállítsam."

A meccs végén aztán beleállt a történetbe az egész párizsi csapat, Edinson Cavani kivételével – ő már a pályán is gyorsan felhúzta ültéből Neymart.

AZ A BIZONYOS GÓLÖRÖM VIDEÓN

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik