PSG: Neymar és Mbappé is visszatérhet a „nagy meccsre”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.23. 15:12
null
Nem sokáig lesz távol a két szupersztár (Fotó:AFP)
Thomas Tuchel, a Paris-Saint Germain labdarúgócsapatának vezetőedzője pénteki sajtótájékoztatón beszélt két sztárja, Neymar és Kylian Mbappé visszatéréséről. Honfitársa és egyben játékosa, Julian Draxler a pályán betöltött új szerepköréről számolt be.

 

Thomas Tuchel nem fogja pályára küldeni a szombati, Toulouse elleni Ligue 1-mérkőzésen két nagyon értékes játékosát, Neymart és Kylian Mbappét. Mind a két futballistát válogatottja keddi felkészülési összecsapásáról kellett idő előtt lehozni, sérülés miatt. A franciát 36, a brazilt már nyolc perc után le kellett cserélni.

„Nem akarunk kockáztatni, szóval nem akarom őket játszatni a bajnokin, de nagy valószínűséggel a Liverpool ellen (a szerdai Bajnokok Ligája-meccsen)már bevethetőek lesznek" – mondta a német tréner.

„Új szerepben játszom a pályán, remélem, az edző elégedett azzal, amit nyújtok. Bizakodunk, hogy a BL-ben már számíthatunk Neymarra és Mbappéra, viszont rengeteg remek futballistánk van, akik esetlegesen tudnák őket helyettesíteni" – fogalmazottJulian Draxlera pénteki sajtótájékoztatón.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik