PSG: Mourinho nem tudna Ibrával dolgozni - Materazzi

Vágólapra másolva!
2013.02.24. 17:50
Marco Materazzi, a 2011-ben az Internazionaléból visszavonuló védő a repubblica.it oldalnak nyilatkozva elmondta: ha igaznak bizonyulnak a pletykák, és José Mourinho a Paris Saint-Germain menedzsere lesz, akkor Zlatan Ibrahimovic megszenvedheti a váltást, ugyanis a svéd a legutóbbi találkozásukkor magára haragította a portugál sztártrénert.

Mint arról korábban beszámoltunk, több francia és spanyol oldal biztos forrásokra hivatkozva közölte, hogy José Mourinho, a Real Madrid és Carlo Ancelotti, a Paris Saint-German szakvezetője állást cserél a nyáron. Mint arról korábban beszámoltunk, több francia és spanyol oldal biztos forrásokra hivatkozva közölte, hogy José Mourinho, a Real Madrid és Carlo Ancelotti, a Paris Saint-German szakvezetője állást cserél a nyáron.

Marco Materazzi, az Inter egykori játékosa úgy véli, Zlatan Ibrahimovic ezzel a cserével sokat veszíthetne.

„Ha Mourinho Párizsba szerződne, nem tudom, mi történne Ibrahimoviccsal" – mondta Materazzi, aki 2009-ben az Interben együtt futballozott Ibrával, amikor még a portugál volt a csapat edzője.

„Nem túl vidám körülmények között váltak el legutóbb. Ibra a felkészülési időszak közepén Los Angelesben hagyott ott minket, hogy a Barcelonába szerződhessen. Zlatan azt mondta, hogy nélküle nem fogunk tudni bajnokságot nyerni. Mourinho később felelősségre vonta a svéd csatárt, és közölte: »azt akarom, hogy tudd, mindent meg fogunk nyerni, miután távozol«."

„Ha az eddigi eredményeket nézzük, egyre biztosabb vagyok abban, hogy az idén a Milan nyeri a Bajnokok Ligáját. Ahonnan Ibra távozik, ott BL-t ünnepelnek a következő évben, így volt ez az Internél és a Barcánál is" – zárta nyilatkozatát az olasz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik