PSG: Megtiszteltetés lenne a Juvéban játszani - Ibra

Vágólapra másolva!
2013.04.22. 22:32
Zlatan Ibrahimovic, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának csatára a Sky Sports Italiának kommentálta a pletykákat, miszerint a nyáron a Juventus komoly ajánlatot készül érte tenni. A svéd játékos elmondta: hatalmas megtiszteltetés lenne újra a „zebráknál" játszani.

„A Juventus egy nagyszerű csapat. Hatalmas megtiszteltetés lenne ott játszani, már ha a pletykák igazak, és valóban engem akarnak" – mondta a svéd csatár.

Ibrahimovic 2012 nyarán igazolt jelenlegi klubjához az olasz AC Milantól, előtte játszott a Barcelonában, az Internazionaléban, 2004 és 2006 között a Juventusnál is szerepelt. A csatár jelenlegi szerződése 2015 nyarán jár le a francia bajnokság éllovasánál.

„Tényleg jó érzés, hogy egy ilyen csapat érdeklődik irántam, de jelenleg csak a PSG-re, és a liga megnyerésére koncentrálok" – tette hozzá.

Ibrahimovic a 2012–2013-as szezonban huszonkilenc bajnokin lépett páláyára, ezalatt huszonhét gólt szerzett, amivel fölényesen vezeti a góllövőlistát, csapata pedig öt fordulóval a bajnokság vége előtt kilenc ponttal vezeti a tabellát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik