PSG: Még nem végeztem Európában – Thiago Silva

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2020.06.13. 18:13
null
Thiago Silva (Fotó: AFP)
A napokban gyakorlatilag eldőlt, hogy a Paris Saint-Germain nem tartja meg Thiago Silvát. A brazil labdarúgó a hétvégén posztolt Instagram-interjúban világossá tette: Európában szeretné folytatni a karrierjét.

 

„Mindenki tudja, és természetesen én sem felejtettem el, milyen sokat tett értem a Fluminense, amikor megbetegedtem. Örökké hálás leszek ezért, de úgy érzem, még nem végeztem Európában” – zárta ki a közeljövőbeli brazíliai munkavállalás lehetőségét Thiago Silva.

A brazil védő első európai próbálkozása (Porto, Dinamo Moszkva) akkor ért véget, amikor tuberkulózissal diagnosztizálták. Több hónapos kihagyás után 2006-ban a Fluminensétől kapott lehetőséget, majd három évvel később kezdődhetett az újabb európai kaland: három év a Milanban (2009–2012), utána nyolc a PSG-ben (2012–2020).

„A jövő héten szeretnénk visszatérni Franciaországba, hogy folytassuk az életünket. Nagyon hiányzik a munka, szükségem van az elfoglaltságra. Három hónapja otthon ülök, és ebből a feleségemnek is kezd elege lenni” – tette hozzá a 35 éves labdarúgó.

Thiago Silva szerződése június 30-án jár le, és mint beszámoltunk róla, sajtóhírek szerint menedzsere beajánlotta a Milannak.

Más olasz sajtóhírek (Tuttomercatoweb) arról szólnak, hogy Carlo Ancelotti is örömmel látná Thiago Silvát a keretében, így aztán az Everton is megtette az első lépést a szabadon igazolható játékos megszerzése érdekében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik