PSG: Mbappét a kérése miatt elkezdték kiközösíteni Neymarék?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.11. 17:34
Francia sajtóhírek szerint Kylian Mbappé, a Paris Saint-Germain francia futballistája leült a párizsi klub vezetőségével tárgyalni a jövőjéről, és olyan feltételeket szabott, amelyek nem igazán tetszenek csapattársainak.

Kylian Mbappé szerződése 2023 nyaráig érvényes a PSG-nél, ám a francia támadót folyamatosan boronálják össze különböző európai topcsapatokkal, leggyakrabban például a Real Madriddal.

A francia élvonalban az idény legjobbjának megválasztott Mbappéról aztán – aki 33 találattal gólkirály is lett a Ligue 1-ben – május végén hivatalos közleményt adott ki a PSG, melyben nyomatékosítják, eszük ágában sincs elengedni a fiatal klasszist.

A parisunited.fr beszámolója szerint azonban nem ilyen egyszerű a helyzet…

A hírek szerint ugyanis az új idény előtt Mbappé leült a párizsiak vezetőségével tárgyalni, és közölte, szeretné, ha végre ő lenne a Paris Saint-Germain első számú csatára, és szeretné minél előbb megörökölni Edinson Cavani pozícióját, ott ugyanis sokkal jobban érzi magát és hatékonyabb tud lenni.

Mbappé  többet akar, és ez sokaknak nem tetszik Párizsban (Fotó: AFP)
Mbappé többet akar, és ez sokaknak nem tetszik Párizsban (Fotó: AFP)

A csapattól egyelőre nem kapott választ a francia, aki állítólag azt is megemlítette mellékesen, hogy ha nem veszik komolyan a kérését, elkezd szétnézni, van-e olyan csapat, amelynél többre viheti…

Ahogy a találkozó részletei az internetre is eljutottak, úgy a csapattársak is hallottak erről, és a beszámolók szerint emiatt sokan elkezdtek neheztelni Mbappéra. Sőt, a PSG játékosainak egy csoportja, benne például Neymarral, elkezdte kiközösíteni a franciát, szerintük ugyanis túlságosan beképzelt a támadó.

Mbappé egyébként leszögezte, ez egyáltalán nem a pénzről szól, csupán szeretné érzékeltetni, neki nem elég a francia bajnoki cím megszerzése, ő sokkal többre vágyik, és ezért szeretné, ha végre engednék neki Párizsban, hogy kihozza a maximumot magából.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik