PSG: Laudrup és Mancini is Hiddink alternatívája - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2013.06.14. 16:14
A mercato365.com információi szerint bárhogy tagadják a felek, egyre közelebb kerül egymáshoz Guus Hiddink és a francia PSG labdarúgócsapata. Amennyiben viszont mégsem jön létre a megállapodás, úgy a franciáknak neves alternatívák vannak a tarsolyukban.

Carlo Ancelotti madridi távozását illetően még nem jutottunk el a végkifejletig – bár egyre inkább arra halad a történet –, a párizsi klubnál továbbra is napi szinten téma az olasz szakember pótlása. Korábban beszámoltunk arról, hogy az első körben kinézett trióról – José Mourinho, Rafa Benítez, Fabio Capello – lemaradtak a klubnál, illetve utóbbi nem hagyta el jelenlegi csapatát.Korábban beszámoltunk arról, hogy az első körben kinézett trióról – José Mourinho, Rafa Benítez, Fabio Capello – lemaradtak a klubnál, illetve utóbbi nem hagyta el jelenlegi csapatát.

Így bővült a kör – bár egy kósza találgatás erejéig már akkor felvetődött Arsene Wenger neve is –, a legfrissebb hírek már Guus Hiddink érkezését valószínűsítették. Az orosz Anzsit bajnoki bronzéremig és az európai kupaporondra vezető rutinos trénes mostani csapatától is korrekt ajánlatot kapott. A kedden Párizsban járó(!) szakember az oroszoknál 7.5 millió eurót kereshetne évente. Az internetes oldal úgy tudja, hogy a PSG ajánlata nagyságrendileg közel megegyező lenne ezzel. Hiddink és a PSG között él a forródrót, bár ezt az érintettek egyelőre nem vállalták fel a nyilvánosság előtt.

A franciák viszont most sem kizárólag egy edzőre összpontosítanak, mindjárt több vasat is a tűzben tartanak. Ezek szerint a Swansea-vel kiváló idényt maga mögött tudó Michael Laudrup az első számú alternatíva, de felvetődött a Manchester Citytől távozó Roberto Mancini neve is. Amennyiben valamelyik edzővel sikerül megállapodnia a PSG-nek, a még egy évig érvényes párizsi szerződéssel bíró Ancelotti máris zöld utat kap a Realhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik