PSG: ittasan vezetett, elesett a bónusztól a középpályás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.02. 16:24
Egy közúti ellenőrzés során a megengedettnél nagyobb véralkoholszintet mértek a rendőrök a PSG középpályásánál, Marco Verrattinál. A francia klub hivatalos közleményt adott ki az esettel kapcsolatban – a játékos bónuszának egy részét nem kapja meg.

„Október 30-ról 31-re virradó éjszaka Marco Verratti közúti ellenőrzésen esett át, amely során a friss jogosítvány megszerzése utáni próbaidőszakon lévő sofőröknek megengedettnél magasabb véralkoholszintet mértek. Másnap a játékos külön kérés nélkül bocsánatot kért a PSG edzőitől és vezetőitől.”

„Az összes játékosunkra vonatkozó, szerződésbe foglalt szabályzat szerint a játékos elesik a havi erkölcsi bónusz egy részétől, amely emlékezteti a játékosokat arra a kifogástalan viselkedésmintára, amelyet a PSG játékosakén tanúsítaniuk kell.” „Október 30-ról 31-re virradó éjszaka Marco Verratti közúti ellenőrzésen esett át, amely során a friss jogosítvány megszerzése utáni próbaidőszakon lévő sofőröknek megengedettnél magasabb véralkoholszintet mértek. Másnap a játékos külön kérés nélkül bocsánatot kért a PSG edzőitől és vezetőitől.”

„Az összes játékosunkra vonatkozó, szerződésbe foglalt szabályzat szerint a játékos elesik a havi erkölcsi bónusz egy részétől, amely emlékezteti a játékosokat arra a kifogástalan viselkedésmintára, amelyet a PSG játékosakén tanúsítaniuk kell.”

A 25 éves olasz középpályás eddig tíz mérkőzésen lépett pályára a jelenleg is futó szezonban, ebből kilencszer kezdőként, gólt még nem szerzett.

 

 

Paris Saint-Germain on Twitter

Réaction du club - Marco Verratti



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik