PSG: Ibrahimovic erős és arrogáns - Lucas Moura

Vágólapra másolva!
2013.03.19. 13:15
null
Lucas Moura arrogánsnak tartja Ibrát, de aligha meri ezt a szemébe mondani (Fotó: Action Images)
Lucas Moura mindössze bő két hónapja a Paris Saint-Germain labdarúgója, azaz ennyi ideje Zlatan Ibrahimovic csapattársa, ez mégis elég volt hozzá, hogy kiismerje a svéd-bosnyákot, akit nehéz esetnek tart – és aki ennek ellenére érezhetően kivívta a tiszteletét.


„Mondhatom, hogy nagyon erős játékos. Engem szívélyesen fogadott, de arrogáns és sokat veszekszik. Állandóan a labdát kéri. Nehéz eset, gyakran inzultál másokat. Amikor kiabál a pályán, függetlenül attól, hogy milyen nyelven beszél, mindenki megérti” – mondta a Fox Sport amerikai televízió-csatornának a 20 éves brazil válogatott szélső, aki a Sao Paulótól érkezett Párizsba.

„A beilleszkedés nehéz volt, nem tagadom. Nagyon hideg van, ám a csapattársak segítenek, amiben tudnak, és most már igazán jól érzem közöttük magam – ecsetelte az országváltás nehézségeit a támadó, akit megkérdeztek a pályán tapasztaltak különbségeiről is. – A technikai tudás láthatóan van azon a szinten, mint Brazíliában, ugyanakkor a taktikára itt nagyobb hangsúlyt fektetnek. Én például alig mehetek át a bal oldalra, ellentétben a korábbiakkal.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik