PSG: Ibra egy idióta, olyan, mint az öcsém - kifakadt a sztár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.03. 19:19
Noel Gallagher, az Oasis együttes egykori szólógitárosa keményen bírálta Zlatan Ibrahimovicot. A Manchester City leghíresebb drukkere az Aftonbladet nevű svéd lapnak nyilatkozott, és nem rejtette véka alá a véleményét. A világhírű manchesteri rockbanda volt gitáros-zeneszerzője egyáltalán nem szégyenlős, korábban Gary Neville-lel is volt egy emlékezetes ügye.

Noel Gallagher nem kímélte a svéd klasszist: „Ez a fickó egy idióta. Nem kedvelem őt, egy nagy rakás sz.r. Teljesen olyan, mint az öcsém, aki sokat beszél, de nem tudja alátámasztani a mondandóját. Menő tetoválásai vannak és nagy szája.” Noel Gallagher nem kímélte a svéd klasszist: „Ez a fickó egy idióta. Nem kedvelem őt, egy nagy rakás sz.r. Teljesen olyan, mint az öcsém, aki sokat beszél, de nem tudja alátámasztani a mondandóját. Menő tetoválásai vannak és nagy szája.”

Mint ismert, Noel egyszer úgy összeveszett az öccsével, hogy az egyik Oasis koncert előtt pár perccel kilépett a zenekarból.

Nem az első eset, hogy élvonalbeli labdarúgóval kerül botrányba a zenész. Korábban Gary Neville-nek, a Manchester United volt játékosának hangszerét „becstelenítette meg” az Oasis gitárosa.

Forrás: Twitter
Forrás: Twitter
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik