PSG: hivatalosan is bemutatták a Jordan-mezeket – képek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.13. 13:01
null
A Paris Saint-Germain új meze (Fotó: psg.fr)
A Paris Saint-Germain a hivatalos honlapján jelentette be, amit a sajtóhírekből már sejteni lehetett: a klub labdarúgói a Bajnokok Ligájában az eddig leginkább a kosárlabdázók körében ismert Jordan márka mezeit viselik majd.

 

A Nike a Jordan márkával szeretne betörni a futballpiacra is, ezt pedig a Paris Saint-Germainnel kötött együttműködés révén érné el. A megállapodás szerint a párizsiak a Bajnokok Ligája 2018–2019-es idényében már Jordan-mezben lépnek pályára, így az új felszerelés szeptember 18-án, a Liverpool otthonában debütál.

„A Jordan márkának és a Paris Saint-Germainnek is egyedi és kiemelt szerepe van a sport és a stílus világában, egyszerűen passzolnak egymáshoz, természetes volt, hogy együttműködünk” – mesélte Michael Jordan a kollekció bemutatóján.

„A két márka közös ambíciója a stílus, teljesítmény és az innováció ötvözése – ezt tükrözi a partnerségünk. Több elven is osztozunk a gazdag sportörökségéről és kortárs formatervezéséről világszerte ismert Jordannel, ezért gondoltuk úgy, hogy ez az együttműködés a szurkolóinknak is izgalmas lesz, miközben egy új közönség felé is nyithatunk” – egészítette ki a kosaraslegendát a PSG elnöke, Nasszer al-Kelaifi.

Paris Saint-Germain on Twitter

PSGxJordan https://t.co/5E7uFgPgKI


Betörne a futballpiacra a Jordan
Betörne a futballpiacra a Jordan

Betörne a futballpiacra a Jordan
Betörne a futballpiacra a Jordan
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik