PSG: az új igazolás olyat tett, amit Ibra miatt bánhat!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.28. 13:19
Mint arról beszámoltunk, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata hosszas huzavona után megszerezte nem kevés pénzért az AS Monaco bekkjét, Layvin Kurzawát. Igen ám, de akad egy kis probléma az új szerzeménnyel.

A történet kezdetéhez 2014 októberéig kell visszamennünk az időben. Ekkor a francia U21-es válogatott hatalmas meglepetésre vereséget szenvedett Svédországtól Eb-pótselejtezőn, így lemaradt a csehországi nyolcas döntőről. Ekkor a francia U21-es válogatott hatalmas meglepetésre vereséget szenvedett Svédországtól Eb-pótselejtezőn, így lemaradt a csehországi nyolcas döntőről.

Gyors összefoglaló: a 2–0-ra megnyert első meccs után a svédek a visszavágón ledolgozták hátrányukat, sőt, továbbjutásra is álltak, Kurzawa azonban fejelt egy gólt, amivel azt hitte, továbbjuttatta csapatát. Tévedett.

Kurzawa nagyon örült… (Fotó: Twitter)
Kurzawa nagyon örült… (Fotó: Twitter)

A meccs a francia bekk hergelése miatt maradt emlékezetes, a továbbjutás tudatában a svédeket cukkolta egy közeli szalutálással, aztán persze a végén visszakapta kamatostul az örömöt.

De csak rövid ideig! (Fotó: Twitter)
De csak rövid ideig! (Fotó: Twitter)

Bár egyesek szerint elképesztő szívatássorozatot tervez a svéd klasszis, mi nem szeretnénk találgatni, inkább csak leírjuk a tényeket.

• A svédeket hergelő Kurzawa immár a PSG játékosa.

• A nemzetét imádó svéd Zlatan Ibrahimovic szintén a PSG játékosa.

• Kurzawa 182 cm és 74 kg. Ibrahimovic 195 cm és 95 kg.

Ha Ibrahimovic a házadhoz jön, Te vagy a vendég!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik