PSG: az elnök elmondta, ennyiért engedné el Neymart?

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.09.02. 21:59
null
Ha minden így folytatódik, lehet, hogy nem távozik egyhamar Neymar Párizsból (Fotó: AFP)
Senkinek sem kell bővebben ecsetelni Neymar jelenlegi helyzetét: a nyár egyik legfőbb slágertémája volt, hogy a brazil megy-e a PSG-től, és visszatér Barcelonába (esetleg elmegy a Real Madridba), vagy marad Párizsban. A támadó – egyelőre – nem ment sehová, a PSG elnöke elárulta, milyen feltételekkel mehet.

 

Fontos még megjegyezni, hogy annak ellenére, hogy egyelőre Neymar maradt Franciaországban, sajtóhírek szerint csak el lett odázva a Barcelonába való visszatérése, és 2020-ban mindenképpen sor kerül a váltásra. Addig is Neymar mindent megtesz a PSG sikereiért.

Tehát ezen körülmények között találkozott a párizsiak elnöke, Nasszer al-Kelaifi a PSG csapatkapitányaival, akiknek a Le Parisien szerint elmondta, pontosan mi is a helyzet Neymarral. Majd azt is elmondta nekik, mennyiért távozhatna a brazil adott esetben…

„Neymar elmehet, de csak akkor, ha az ajánlat hatalmas: 300 millió euró” – mondta az elnök a kapitányoknak.

A Le Parisien arról is beszámol, hogy a Barca már augusztus 13-án találkozott a PSG képviselőivel, ám akkor szinte üres kézzel érkeztek a katalánok illetékesei, még a későbbi egyeztetésekhez képest is. A lap azt is megírta, hogy a párizsi klub mindvégig tudta, hogy sem a Barca, sem más alakulat nem tudja majd kifizetni a Neymarért kért összeget.

Ha valóban 300 milliót (vagy pénzt és játékost, ugyanakkora értékben) kér a 27 éves támadóért a PSG, az sem biztos, hogy később távozik…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik