Premjer-liga: Priskinék kifogták Hulk legjobb meccsét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.04. 20:32
A Zenit hazai pályán 4–0-ra legyőzte Priskin Tamás csapatát, a sereghajtó Alanyiját az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 27. fordulójának szombati játéknapján.

Priskin Tamás 0–1-nél lépett pályára a 62. percben, gólt nem szerzett, egy durva megmozdulásért sárga lapot kapott. A Zenit elsősorban a három gólt szerző Hulknak köszönheti, hogy kiütötte ellenfelét, amely Ognjen Vranjes kiállítása miatt a 14. perctől emberhátrányban játszott. A piros lapot érő szabálytalanságot is Hulk szenvedte el. A brazil támadó először szerzett egy meccsen egynél több gólt azóta, hogy tavaly nyáron a szentpéterváriakhoz igazolt.

A vereséggel majdhogynem biztossá vált, hogy Priskinék nem kerülhetik el a kiesést. Sorsukra az Amkar és a Krilja Szovjetov tehet pecsétet vasárnap (az utolsó kettő kiesik, a 13. és a 14. helyezett osztályozót vív – még három forduló van hátra).

A szombati játéknapon az éllovas CSZKA 1–0-ra legyőzte a Tyereket, és kijött a hármas nyeretlenségi szériájából. Nyert az utóbbi hetekben botladozó Anzsi is: a mahacskalaiak Lacina Traoré (86. perc) és Samuel Eto'o (89. perc) góljával fordítottak, és győztek 2–1-re a Rubin ellen. Eto'o kulcszerepet játszott, gólja mellett gólpasszt is adott. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik