Porto: „Hiba volt Casillast idehozni, a legjobb lenne, ha menne”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.16. 17:29
Iker Casillas a Porto labdarúgócsapatánál sem nyerte vissza régi formáját, rengeteg kritika éri a spanyol kapust, akinek hibái miatt többször is szomorkodhattak a drukkerek. Az El Confidencial beszámolója szerint most a portugál klub elnökénél is betelt a pohár.

Casillas 2015 nyarán 725 tétmérkőzés, 510 bajnoki találkozó, 3 Bajnokok Ligája-elsőség, 5 spanyol bajnoki cím, 2 Király-kupa-elsőség, 3 spanyol Szuperkupa-, 2 európai Szuperkupa-, 1 klubvilágbajnoki és 1 Interkontinentális-kupa-győzelem után búcsút intett a Real Madridnak, és a Portóhoz szerződött.

A spanyol kapustól sokat vártak, de Portugáliában sem tudott igazán formába lendülni, bakijai miatt többször is a szurkolói kritikák kereszttüzébe került.

Most az El Confidencial írása szerint a Porto elnöke is elmondta véleményét, és nem fogta vissza magát.

„Casillas szerződtetése hiba volt, miatta meccseket buktunk el, rajta ment el a bajnoki cím és a Bajnokok Ligája-továbbjutás is, a bérét pedig nem éri meg kifizetni. A legjobb lenne, ha távozna, úgy tudom, az Egyesült Államokból a New York City FC szívesen elvinné…” – mondta a spanyol lap állítása szerint egy bizalmas beszélgetés során Pinto da Costa, a Porto elnöke.

A 34 esztendős spanyol ikon 2017-ig írt alá a Portónál, piaci értékét a transfermarkt.de jelenleg 4 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik