Porto: az ütközés, ami után még Pepe is elsírta magát – videó

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2021.02.05. 08:54
Borzalmas sérülés miatt kellett félbeszakítani csütörtök este a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Belenenses–Porto (0–0) találkozót. A vendégek védője, Nanu ugyanis a lehető legszerencsétlenebb módon ütközött a hazaiak kapusával, a fejére esett és elvesztette eszméletét.

Az ütközés Nanu és Sztaniszlav Krisztjuk közt a mérkőzés 86. percében történt, és miután azonnal egyértelmű volt mindenki számára, hogy nagy a baj, rögtön félbe is szakították a találkozót.egyértelmű volt mindenki számára, hogy nagy a baj, rögtön félbe is szakították a találkozót.

A meccs nagyjából 10 percig állt, ezalatt megérkezett a mentő is a pályára, hogy a lehető leggyorsabb ellátást kaphassa a bissau-guineai védő.


Hogy milyen ijesztő volt a pályáról nézve az ütközés, arról mindent elmond, hogy Nanu esése után a Porto és a Belenenses játékosai is elkezdtek imádkozni, napjaink egyik legkeményebb védője, Pepe pedig el is sírta magát.


A record.pt beszámolója szerint az azonnal kórházba szállított, 26 éves futballistáról csak annyit tudni, hogy magánál van, és nincs életveszélyben, de sajnos egyelőre nem kizárható, hogy súlyos a fej- és gerincsérülése.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik