Pont a Te csapatod!

Vágólapra másolva!
2012.11.21. 17:02
Biztosan Te is elgondolkodtál már azon, hogyan állítanád össze a saját álomcsapatodat, ha kapnál egy lehetőséget, mint Brad Pitt a Pénzcsinálókban. Mindenképp lennének olyanok, mint Iniesta, Messi és Cristiano Ronaldo. Ugyanezt az érzést már a pénzügyeidben is átélheted.

 

Biztosan Te is elgondolkodtál már azon, hogy hogyan állítanád össze a saját álom csapatodat, ha kapnál egy lehetőséget, mint Brad Pitt a Pénzcsinálókban. Ha a kapusokkal kezdjük, biztosan eszedbe jut Casillas vagy Buffon. A hátvédeknél nem hagyhatod ki Sergio Ramost, Pepét vagy Rio Ferdinandot. A középpályások között mindenképp lennének spanyolok, mint Iniesta vagy Xabi Alonso. A csatárok között két kihagyhatatlan névnek egészen biztos ott a helye: Messi és Cristiano Ronaldo. De szóba jöhet Wayne Rooney, esetleg Bastian Schweinsteiger is. Ha te állítod össze a csapatod, biztos lehetsz benne, hogy ütős lesz a meccs, hiszen azt az élményt kapod, amit vársz: bravúros gólok, izgalmas helyzetek és bámulatos gólpasszok tarkítanák a kétszer 45 percet.

Ugyanezt az érzést már a pénzügyeidben is átélheted. Saját magad választhatod ki azt, amire szükséged van, melyik hátvéd vagy csatár az, aki éppen nélkülözhetetlen a rohanó életedben. Ebben segít neked a TakarékPont. A Te igényeidre szabva hozták létre az új Koktél számlacsomagot*, mely az eddig elérhető termékeknél sokkal nagyobb szabadságot nyújt. Ez egy testre szabható konstrukció, ami havonta csupán 330 Ft**-ba kerül, és magában foglalja a számlavezetési díjat, a csoportos beszedési megbízások teljesítésének díját, egy MasterCard® PayPassTM főkártya éves díját és minden hónapban egy darab ingyenes készpénzfelvételt országszerte a közel ezer ATM valamelyikéből. Ezen felül még hat extra szolgáltatásból választhatsz további kettőt kedvezményesen: a számlához tartozó társkártya éves díj nélkül, internetes- és sms szolgáltatás havi díj nélkül, értékpapírszámla-nyitás számlanyitási díj nélkül, 1 db PayPassTM TaPassz kibocsátási díj mentesen, vagy minden alkalommal ingyenes készpénzfelvétel országszerte a saját és integrációs ATM-ekből.

Az, hogy Te válogathatod össze számlacsomagodba azokat az elemeket, amikre szükséged van, lehetőséget kínál arra, hogy egyedi igényeid szerint alakítsd a pénzügyeidet, akárcsak az álomcsapatodat. Minden elemnek, amit a TakarékPont Koktél számlacsomaghoz* választhatsz, megvan a maga előnye. Például csatárod lehet a PayPassTM TaPassz*, ami azért praktikus, mert számtalan helyen könnyen és gyorsan fizethetsz vele. Lényegében ez egy mini bankkártya, amit akár a mobilodra is felragaszthatsz, és egy mozdulattal fizetheted vele a kisebb összegű vásárlásaidat, és ezekhez ilyenkor még PIN kód sem kell. Az sms szolgáltatás lehet a hátvéded, ami azért hasznos, mert a számláról történő költéseket így folyamatosan nyomon tudod követni. Bármelyik összeállítást is választod, egy nyerő csapattal a pénzügyeid is jobban mennek!

További információ a Koktél számlacsomagról itt!

* A jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A TakarékPont Koktél számlacsomaghoz, bankkártyához és PayPassTM TaPasszhoz kapcsolódó díjtételek, a kamatok mértéke és a további információk megtalálhatóak az igénylés helyén a szolgáltatást nyújtó Hitelintézet vonatkozó mindenkor hatályos Hirdetményében, az Általános Szerződési Feltételeiben és Üzletszabályzatában, valamint a http://www.takarekpont.hu/takarekpont/hu.html weboldalon.

** A TakarékPont Koktél számlacsomag havi díja 330 Ft, amennyiben a tárgyhónapban minimum 90.000 Ft összegű jóváírás érkezik a fizetési számlára, maximum két összegben, amelybe a saját számlák közötti átvezetés nem számít bele. A feltételek teljesülését a tárgyhóra vonatkoztatva előző hó 20-a és tárgy hó 20-a közötti időszakban vizsgálja automatikusan a rendszer. Amennyiben a jóváírási feltétel a vizsgált időszakban nem teljesül, úgy a TakarékPont Koktél számlacsomag havi díja 990 Ft. (X)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik