Pirlo-tekerés, Milner-bomba, Barca-siker - vasárnapi videók

Vágólapra másolva!
2013.01.14. 09:26
Az angol Premier League-ben két rangadót is rendeztek vasárnap, a Manchester United hazai pályán győzött az ősi rivális Liverpool ellen, míg a Manchester City Londonban múlta felül az Arsenalt. Olaszországban a Juventus 1–1-re végzett a Parma vendégeként, így előnye három pontra csökkent a Lazióval szemben. Az AS Roma kikapott a Catania otthonában (1–0), a Napoli könnyedén verte meg a Palermót (3–0). A spanyol élvonalban az Atlético Madrid sima 2–0-s győzelmet aratott a Pintér Ádámmal felálló Zaragoza ellen, a Barcelona pedig folytatta menetelését, ezúttal a Málagát győzte le, 3–1-re.


A Manchester United Robin van Persie találatával szerezte meg a vezetést, majd Patrice Evra Vidicsről bepattanó fejesével már kettővel vezetett az MU. A Liverpool erre csak egy góllal tudott válaszolni, Daniel Sturridge második mérkőzésén második gólját lőtte be új csapatában. A másik manchesteri csapat az Arsenal otthonában lépett pályára, a City már a tizedik percben emberelőnyhöz és tizenegyeshez jutott, a büntető ugyan kimaradt, de már az első félidő végére kialakították a 2–0-s végeredményt a „kékek”.

MANCHESTER UNITED–LIVERPOOL 2–1




ARSENAL–MANCHESTER CITY 0–2


Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Juventus Pirlo szabadrúgásával még vezetett, de a Parma kiegyenlített a találkozó végére, így a torinói „zebrák” előnye három pontra olvadt az Atalanta ellen nyerő Lazioval szemben. A Napoli simán nyert hazai pályán a Palermo ellen, míg az AS Roma ismét vereséget szenvedett, ezúttal a Catania otthonában.

PARMA–JUVENTUS 1–1



NAPOLI–PALERMO 3–0


LAZIO–ATALANTA 2–0



CATANIA–ROMA 1–0


Spanyolországban az Atlético Madrid Tiago fejesével, illetve Falcao büntetőből szerzett találatával győzedelmeskedett a Real Zaragoza felett. A forduló rangadóján a negyedik Málaga fogadta a listavezető Barcelonát. A katalánok Messi szemfüles találatával szerezték meg a vezetést, majd az argentin támadó két gólpasszt is kiosztott, míg a Málaga erejéből egy szabadrúgásgóllal csak a szépítésre futotta.

ATLÉTICO MADRID–ZARAGOZA 2–0


MÁLAGA–BARCELONA 1–3

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik