Paraguay: Ronaldinhót imádják a börtönben, trükköket tanít

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2020.03.20. 20:22
null
Ronaldinhót szeretik a rabtársai (Fotó: Twitter)
Belső források szerint imádják cellatársai Ronaldinhót, akit két hete Paraguayban letartóztattak, amiért testvérével együtt hamis oklevéllel próbált bejutni a dél-amerikai országba, s azóta is börtönben van.

 

Március 5-én vették őrizetbe a világbajnok klasszist és testvérét, mert olyan útlevéllel akartak belépni Paraguay területére, amely szerint paraguayi állampolgárok volnának – de ez nyilvánvalóan nem igaz. Mind a ketten azóta is börtönben vannak, és a jelek szerint nem is fognak hamarosan szabadulni.

Ronaldinho próbálja pozitívan látni a dolgokat, kikerült nemrégiben pár fotó arról, hogy alkoholt ivott, illetve aláírásokat osztogatott, továbbá részt vett egy futballtornán, amelyen a döntőben 112-re győzték le az ellenfelet, ő pedig mindegyik gólban szerepet vállalt.

Belső információk szerint rabtársai is élvezik a társaságát. Egy neve elhallgatását kérő forrás nyilatkozott az ESPN-nek.

„Ronaldinho mindennap focizik, és már néhány trükköt is megtanított a rabtársainak. A legelső pillanattól kezdve nem kívülállóként viselkedett, és gyorsan beilleszkedett. Sok rab bálványozza, és sokuk kérte már, hogy írja alá a pólóikat, a sapkáikat vagy a cipőjüket.”

A brazil futballzseni szombaton tölti be 40. életévét, minden bizonnyal nem ilyen születésnapról álmodott, még ha számára nem is annyira rossz a börtönélet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik