NL: a francia középpályás néhány órával a válogatott meghívó után megsérült

Vágólapra másolva!
2022.09.17. 14:45
null
Boubacar Kamara az Aston Villa bajnoki meccsén sérült meg (Fotó: AFP, archív)
Sérülés miatt kellett lecserélni Boubacar Kamarát, a háromszoros francia válogatott középpályását az Aston Villa pénteki bajnoki mérkőzésén – nem sokkal azután, hogy pótbehívót kapott a válogatottba.

 

 

A 22 éves Boubacar Kamara kezdőként lépett pályára a Southampton elleni hazai összecsapáson, amelyen már az első félidő vége előtt el kellett hagynia a pályát. A Villa szakvezetője, Steven Gerrard az 1–0-s győzelmet követően aggodalmát fejezte ki játékosa sérülése miatt.

Kamara órákkal a mérkőzés előtt, pótbehívóval került a francia válogatott szeptemberi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre kihirdetett keretébe, miután Didier Deschamps szövetségi kapitány eltekintett a kiszemelt, ám vádlisérülését követően még mindig nem teljesen egészséges Adrien Rabiot (Juventus) beválogatásától.

Az A-divízióban szereplő franciák négy fordulót követően nyeretlenül, két ponttal az utolsó helyen állnak az 1. csoportban. Jövő csütörtökön Ausztriát fogadják, három nappal később pedig az éllovas dánok vendégei lesznek Koppenhágában.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik