NK Osijek: a Dinamo váratlanul szerződtette Bockajt

Vágólapra másolva!
2021.12.25. 17:27
null
Petar Bockaj a folytatásban a Dinamo Zagrebet erősíti (Fotó: Getty Images)
A karácsonyi időszak hozta a horvát labdarúgás idei egyik legnagyobb szenzációját, hiszen a Dinamo Zagreb váratlanul átigazolta az NK Osijektől a mostani idény leghatékonyabb előkészítőjét, a legtöbbször szélsőként játszatott Petar Bockajt.

 

A 25 esztendős labdarúgó a Vecernji list napilap őszi csapatába is bekerült, egyrészt azért, mert az Eszék együttese kimondottan jól szerepel, második a tabellán, másrészt pedig azért, mert Petar Bockaj a bajnoki meccseken átlagban 3.2 klucspasszt adott. Nos, a jó pontrúgásairól is ismert Bockaj a liga további szakaszában már a zágrábiakat erősíti, ahogy a Dinamo internetes oldala fogalmaz: több éves szerződést aláírva a „kékekkel”.

A bajnoki címvédő egyedi módját választotta a kontraktus felvezetésének, mivel Instagram-oldalán azt rögzítette, amint Bockaj épp Zágrábba tart, és az autóban a zágrábiak egyik „jellegzetes” zenéjét hallgatja.

Ez nyomban kiütötte a biztosítékot az eszéki szurkolók körében. A közösségi oldalán bejelentkezett Nenad Bjelica, az NK Osijek vezetőedzője is, aki védelmébe vette az eszéki klubvezetést, egyben hangsúlyozta, Bockaj „hirtelen” váltása az ő kompetenciájába tartozott.

Sajtóinformációk szerint a zágrábi együttes 2.5-3 millió euró közötti átigazolási díjat fizet az NK Osijeknek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik