New York: Sousa még két évre megkaphatja Henryt

Vágólapra másolva!
2013.01.19. 11:31
Thierry Henry, az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő New York Red Bulls játékosa az amerikai BeIn Sportnak elmondta, még két évig szeretne játszani visszavonulása előtt, így a Videotontól távozó portugál edző, Paulo Sousa Egyesült Államokba szerződése esetén hosszú távon is számolhatna a francia csatárral.

A 35 éves Henry elmondása szerint még további két évet szeretne a pályán tölteni, mielőtt végleg szögre akasztja a stoplist, így Paulo Sousa esetleges New Yorkba szerződése esetén továbbra is számolhatna a rutinos játékossal. Mint ismert, a tengerentúli sajtó már kész tényként kezeli a portugál szakember érkezését, akinek szerződtetését hamarosan be is jelenthetik.

„Még két évet adok magamnak, ez azt jelentené, hogy harminchét évesen vonulnék vissza, ezzel pedig húszéves karriert tudhatnék magam mögött” – vázolta fel jövőjét a százhuszonháromszoros válogatott francia.

„Minden sportoló tudja, hogy nem egyszerű abbahagyni. A szívem mindig visszahúz a pályára, de a testem… Mondjuk úgy, hogy nem a lelkesedésemmel van probléma. Természetesen tudom, hogy eljön az idő, amikor be kell fejeznem” – zárta gondolatait Henry.

A veterán francia csatár a Red Bullsban eltöltött eddigi három éve alatt 62 mérkőzésen lépett pályára, s ezeken 31 gólt szerzett.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik