MU: Van Persie beszólt, Depay csúnyán visszaalázta őt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.18. 20:56
null
A 2014-es vb-n még kijöttek egymással, azóta sok minden változott (Fotó: Action Images)
Robin van Persie és Memphis Depay nem ápolt túl jó barátságot az ősszel, derült ki egy holland lap pénteki cikkéből.

 

 

A holland válogatott két sztárja még októberben, a 2016-os Európa-bajnokság selejtezőjének egyik mérkőzése előtt szólalkozott össze keményen, miután Depay nem volt hajlandó passzolni Van Persie-nek az edzésen – írja a Voetbal Primeur.

A két játékos a nyáron még egy klubban futballozott. Depay 2015-ben érkezett a Manchester Unitedhez, míg Van Persie augusztusban kérvényezte távozását, miután nem érezte a menedzser, Louis van Gaal bizalmát. Zöld utat kapott, és a török Fenerbahcehoz igazolt.

A páros az októberi, Kazahsztán elleni Eb-selejtező előtt került összetűzésbe. Van Persie-t irritálta, hogy Depay nem passzolt neki a tréningen, és ezt idegesen szóvá is tette fiatal honfitársának.

Na mi van, nagyfiúnak érzed magad?” – kérdezte a holland válogatott legeredményesebb játékosa Depaytól, aki nem várt a válasszal. „Miért, a nagyfiúk a Fenerbahcéban futballoznak?” – jött a reakció, szintén kérdés formában.

Hollandia nem jutott ki a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságra, miután a selejtező A-csoportjának negyedik helyén végzett Csehország, Izland és Törökország mögött.

Memphis Depay magatartását és hozzáállását korábban egy másik holland, Pierre van Hooijdonk is kritizálta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik