Monaco: 72 órán belül eladják Mbappét, megvan az utód is – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.27. 12:15
null
Nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan eldől Mbappé sorsa (Fotó: AFP)
A Sky Sports megbízható forrásokra hivatkozó híre szerint az AS Monaco a következő három napban bejelenti Kylian Mbappé távozását – a francia játékos nagy valószínűséggel a Paris Saint-Germainnél folytatja a pályafutását.

 

Mbappé Párizsba való szerződéséről gyakorlatilag naponta jelennek meg hírek, most azonban úgy tűnik, hogy végleg pont kerül a 18 esztendős támadó ügyének a végére. Bár a Sky Sports konkrét összeget nem ír, korábbi értesülések szerint a PSG 150 és 200 millió euró közötti összeget fizet Mbappéért, akinek szerződtetését a következő három napban jelentik be a párizsi klubnál.

A Sky Sports azt is tudni véli, hogy a hercegségbeliek kivel pótolják egyik legjobbjukat: a brit portál szerint a Leicester City játékosa, Iszlam Szlimani lehet Mbappé utódja. Az algériai csatárért tavaly 31.5 millió eurót fizetett az akkori angol bajnok, amelynél azonban nem tudott alapemberré válni: 23 bajnokin csak hét gólt szerzett – igaz, sérülés is hátráltatta.

Habár a körülötte lévő hercehurca miatt Mbappé nem játszott a Monaco legutóbbi két bajnokiján, a legfrissebb hírek szerint a vasárnapi, Marseille elleni rangadón ott lesz a keretben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik