MLS: „Németh végre újra liverpooli fényében tündököl!”

Vágólapra másolva!
2015.05.22. 13:42
Németh Krisztián, az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Sporting Kansas City magyar csatára remek formájával edzője és csapattársai mellett a szakértők elismerését is kivívta.

Mint arról beszámoltunk, a New England Revolution elleni bajnokin szenzációs formában volt Németh Krisztián, aki két góllal és egy gólpasszal járult hozzá a Sporting Kansas City harmadik hazai győzelméhez.a New England Revolution elleni bajnokin szenzációs formában volt Németh Krisztián, aki két góllal és egy gólpasszal járult hozzá a Sporting Kansas City harmadik hazai győzelméhez.

A magyar csatár remek teljesítményére az egyesült államokbeli és brit futballal foglalkozó mlsgb.com szerkesztői is felfigyeltek, akik szerint a magyar csatár a hullámvölgyekkel teli karrierje újra felfelé ível.

„Tizennyolc esztendősen már a Liverpoolban futballozott, és bár Angliában remekül játszott a tartalékoknál, ezt követően egyetlen csapatnál sem tudta megmutatni, mire képes igazából. A magyar csatár kilenc bajokin már öt gólnál jár, és úgy tűnik, az Egyesült Államokban kiteljesedhet. Németh végre újra liverpooli fényében tündököl” – írta Louis East, az mlsgb.com-on.

A 11 bajnokijából négyet megnyerő Sporting Kansas City a Nyugati főcsoport ötödik helyén áll, hátránya négy pont az éllovas Dallas mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik