MLS: Németh kezdett, csapata 3 gólt kapott; David Villa betalált

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.16. 07:33
Az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) második fordulójában újra a kezdőcsapatban kapott lehetőséget Németh Krisztián a Sporting Kansas Cityben, amely 3–1-es vereséget szenvedett a Dallastól. A New York City FC-ben David Villa megszerezte első gólját az Egyesült Államokban, csapata pedig 2–0-ra nyert.

A Sporting KC-t erősítő Németh 76 percet töltött a pályán, veszélyesen futballozott, és kis híján 1–1-es állásnál meg is szerezte együttesének a vezetést a második félidő kezdetén, ám a magyar támadó jobbal eleresztett lökete csak kívülről súrolta a kapufát, ezt követően pedig megállíthatatlan volt a Dallas.

A Los Angeles Galaxy az utolsó pillanatban, a hosszabbítás második percében mentette ikszre a Portland Timbers elleni találkozót, a Columbus magabiztos játékkal győzte le a Torontót, a Real Salt Lake hatgólos meccsen ikszelt a Philadelphiával, míg a Seattle a San Jose Earthquakestől szenvedett vereséget.

A New York City FC a New Englandet fektette két vállra, méghozzá David Villa találatával, a spanyol csatár betörése után jobbal emelt a kapuba, ezzel előnyhöz juttatva a kékeket, akik végül 2–0-ra nyertek.

A City először játszott hazai közönség előtt, így a Yankees Stadionban az első gólt az Atlético Madridban és a Barcelonában is megforduló spanyol szerezte – ezzel beírva magát a New York-i történelemkönyvekbe.

EGYESÜLT ÁLLAMOK, MLS
2. FORDULÓ

Portland Timbers–Los Angeles Galaxy 2–2
Columbus Crew–Toronto 2–0
Dallas–Sporting KC 3–1
Real Salt Lake–Philadelphia Union 3–3
Seattle Sounders–SJ Earthquakes 2–3
New York City–New England 2–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik