MLS: Németh csapatával tíz hónapja nem történt hasonló

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.23. 07:04
Németh Krisztián csapata, a Sporting Kansas City idegenben 3–2-re kikapott a Columbus Crew-tól az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság alapszakaszának legutóbbi játéknapján. A magyar válogatott támadó együttese 2014 októbere óta először veszített el egymást követő két mérkőzést az MLS-ben.

A San Jose Earthquakestől elszenvedett 5–0-s vereség után Vermes Péter, a Sporting Kansas City vezetőedzője öt helyen is megváltoztatta a kezdőcsapatát, többek között Németh Krisztián is kikerült a csapatból.A San Jose Earthquakestől elszenvedett 5–0-s vereség után Vermes Péter, a Sporting Kansas City vezetőedzője öt helyen is megváltoztatta a kezdőcsapatát, többek között Németh Krisztián is kikerült a csapatból.

A vendégek számára jól kezdődött a meccs, hiszen Marcel de Jong találatával kevesebb mint negyedóra játék után megszerezték a vezetést, a Columbus azonban még az első félidőben egyenlített. A második játékrész elején Graham Zusi ismét a Sportingot juttatta előnyhöz, ám a Crew a hajrában szűk tíz perc leforgása alatt megfordította a találkozót.

Németh Krisztián a 90. percben lépett pályára, az eredmény ezt követően már nem változott. A Sporting Kansas City 2014 októbere óta először kapott ki egymás után két bajnoki mérkőzésen.

A Ferencváros volt játékosa, David Mateos második mérkőzése sem sikerült jól az Orlando Cityben: a Seattle otthonában 4–0-s vereséget szenvedő csapat ezúttal a Torontótól kapott ki 5–0-ra, igaz, a 36. perctől emberhátrányban játszott, míg az utolsó két gólt már kilenc emberrel kapta. A spanyol középhátvéd végigjátszotta a meccset.

Didier Drogba bemutatkozott a Montreal Impactben, amely hazai pályán alulmaradt a Philadelphia Unionnal szemben.

MLS, ALAPSZAKASZ
Toronto FC–Orlando City 5–0
DC United–San Jose Earthquakes 0–2
Columbus Crew–Sporting Kansas City 3–2
Montreal Impact–Philadelphia Union 0–1
Chicago Fire–Colorado Rapids 0–1
Real Salt Lake–Seattle Sounders 2–0
Vancouver Whitecaps–FC Dallas 1–0
A Nyugati főcsoport élmezőnye: 1. Vancouver Whitecaps 45 pont (26 mérkőzés), 2. Los Angeles Galaxy 43 (26), 3. Sporting Kansas City 40 (24), 4. Portland Timbers 40 (26), 5. FC Dallas 38 (24)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik