MLS: hosszabbításban bukták el Drogbáék a négy közé jutást

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.09. 09:35
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) elődöntőjébe (főcsoportdöntőjébe) jutott a New York Red Bulls, a Columbus Crew, az FC Dallas és a Portland Timbers.

Keleten a New York Red Bulls idegenben 1–0-ra nyert a DC United ellen, most ismét ilyen különbséggel győzött, így továbbjutott. A Columbus Crew 2–1-re végzett a rendes játékidőben a Didier Drogbával felálló Montreal Impacttal szemben, így hosszabbítás következett, amiből a hazaiak jöttek ki jobban.New York Red Bulls idegenben 1–0-ra nyert a DC United ellen, most ismét ilyen különbséggel győzött, így továbbjutott. A Columbus Crew 2–1-re végzett a rendes játékidőben a Didier Drogbával felálló Montreal Impacttal szemben, így hosszabbítás következett, amiből a hazaiak jöttek ki jobban.

Nyugaton a Seattle Sounders otthon 2–1-re nyert az FC Dallas ellen, idegenben viszont ugyanilyen különbséggel kikapott. A hosszabbítás sem hozott döntést, tizenegyesekkel a Dallas jutott tovább. A Portland Timbers hazai pályán gól nélküli döntetlenre végzett a Vancouver Whitecapsszel, a visszavágón azonban 2–0-ra nyert.

MLS, RÁJÁTSZÁS
NEGYEDDÖNTŐ (FŐCSOPORT-ELŐDÖNTŐ), VISSZAVÁGÓK
KELETI FŐCSOPORT

New York Red Bulls–DC United 1–0
Továbbjutott: a New York Red Bulls, 2–0-s összesítéssel.
Columbus Crew–Montreal Impact 3–1 – hosszabbítás után
T.j.: a Columbus Crew, 4–3-as összesítéssel.
NYUGATI FŐCSOPORT
FC Dallas
–Seattle Sounders 2–1 – tizenegyesekkel 4–2
T.j.: az FC Dallas, 4–4-es összesítéssel, tizenegyesek után.
Vancouver Whitecaps–Portland Timbers 0–2
T.j.: a Portland Timbers, 2–0-s összesítéssel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik