MLS: De Jongolnak Némethék, kanadai válogatott érkezett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.03. 16:02
Németh Krisztián együttese, a tengerentúli profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Sporting Kansas City a 28 éves Marcel de Jonggal erősítette meg a keretét. A 31-szeres kanadai válogatott védő érkezését hétfőn jelentette be a klub.

„Továbbra is azon dolgozunk, hogy tapasztalt futballistákkal erősítsük meg a keretünket – mondta a Sporting KC-t irányító Peter Vermes. – Marcel a Bundesligában és a kanadai válogatottban megszerzett óriási tapasztalatát hozza a csapathoz."

„Boldog vagyok, hogy itt lehetek, és alig várom, hogy egy nagyszerű szezont teljesítsünk a Sporting Kansas Cityvel. Remélem, jól szerepelünk majd, és elérjük a céljainkat" – tette hozzá ezt már Marcel de Jong. Peter Vermes. – Marcel a Bundesligában és a kanadai válogatottban megszerzett óriási tapasztalatát hozza a csapathoz."

„Boldog vagyok, hogy itt lehetek, és alig várom, hogy egy nagyszerű szezont teljesítsünk a Sporting Kansas Cityvel. Remélem, jól szerepelünk majd, és elérjük a céljainkat" – tette hozzá ezt már Marcel de Jong.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik