MLS: csak a szokásos – Galaxy-siker Ibrahimovic-góllal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.20. 07:48
Az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) legutóbbi játéknapján három meccset rendeztek, a Real Salt Lake a Magyarország elleni Eb-selejtezőn is gólt szerző, szlovák válogatott Albert Rusnák vezérletével nyert a Cincinnati vendégeként, a Toronto hétgólos meccsen verte meg a Minnesotát, a Los Angeles Galaxy a Houston ellen folytatta jó sorozatát.

A Galaxy a Houston Dynamo elleni 2–1-es sikerével már ötös győzelmi szériában van, és a hét meccsen szerzett 18 pontjával a 2. helyen áll a Nyugati főcsoportban, csak az egy meccsel többet játszó, városi rivális Los Angeles FC előzi meg egyetlen ponttal.

A Galaxy 37 éves svéd klasszisa, Zlatan Ibrahimovic is folytatta jó sorozatát, ugyanis a 31. percben, tizenegyesből ő szerezte meg a vezetést csapatának. A csatár eddig mindegyik bajnokin betalált ebben a szezonban, amikor játszott, öt mérkőzésen hétszer, és amikor pályán volt, mindig győzött is a Galaxy.

A Real Salt Lake nyerő embere a szlovák válogatott Albert Rusnák volt. A Magyarország elleni Eb-selejtezőn is eredményes támadó ezúttal két góllal vette ki a részét a Cincinnati elleni 3–0-s sikerből (a másodikat büntetőből lőtte), így hét bajnokin négy gólnál tart a szezonban.

IBRAHIMOVIC GÓLJA:

MLS

A forduló párosítása – jegyzőkönyvekért és tabelláért KATT A KÉPRE!
A forduló párosítása – jegyzőkönyvekért és tabelláért KATT A KÉPRE!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik