MLS: David Beckham Amerikába szeretné csábítani Messit

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2021.08.22. 14:11
null
Beckham világsztárokat szeretne Miamiba csábítani (Fotó: AFP)
Sajtóértesülések szerint az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Inter Miami 2023-ban szeretne lecsapni Lionel Messire – írja a The Mirror.


Az Inter Miami tulajdonosa, David Beckham a hírek szerint már többször tárgyalt a nyáron a Paris Saint-Germainhez igazoló Messivel arról, hogy a hatszoros aranylabdás támadó az MLS-ben fejezze be a karrierjét, miután 2023-ban lejár a szerződése Párizsban. A floridai klub kiszemeltjei között Cristiano Ronaldo is ott van.

A The Mirror információ szerint a 34 éves Messi néhány héttel ezelőtt Miamiban járt, ahol 6 luxuslakást is vásárolt.

„Optimista vagyok azzal kapcsolatban, hogy Messi a csapat mezét fogja viselni, úgy gondolom, hogy ezzel beteljesedik generációnk legnagyobb játékosának öröksége, ez pedig találkozik az Inter Miami tulajdonosainak ambícióival, hogy világszínvonalú együttest építsünk" – nyilatkozta Jorge Mas, a klub társtulajdonosa.

Az már más kérdés, hogy anyagilag meg tudja-e ezt oldani az Inter Miami. Az idén Blaise Matuidi igazolása kapcsán már megbüntette a liga a csapatot, mondván, a francia szerződtetése nem volt összhangban a játékoskeretet és a költségvetést érintő szabályozással.

Az Inter Miami nem szerepel jól a jelenleg is zajló idényben, csupán a 11. helyet foglalja el a Keleti konferenciában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik