Ligue 2: Adriano után újabb nagy névvel erősíthet a Le Havre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.27. 11:26
A L'Équipe értesülései szerint Christophe Maillol, a francia másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Le Havre leendő tulajdonosa együtt ebédelt Simao Sabrosával, a Benfica és az Atlético Madrid korábbi szélsőjével, s az üzletember állítólag próbálta meggyőzni a volt portugál válogatott játékost, hogy folytassa Franciaországban a pályafutását.

Mint arról már beszámoltunk, a Le Havre minden részletben megegyezett a 32 éves, 48-szoros brazil válogatott Adrianóval, aki minden bizonnyal a Ligue 2-ben szereplő együtteshez szerződik.Mint arról már beszámoltunk, a Le Havre minden részletben megegyezett a 32 éves, 48-szoros brazil válogatott Adrianóval, aki minden bizonnyal a Ligue 2-ben szereplő együtteshez szerződik.

Az átigazolást már csak a francia labdarúgóliga pénzügyi ellenőrző testülete akadályozhatja meg, mivel a Le Havre-nál éppen tulajdonosváltás zajlik. Az új tulajdonos Christophe Maillolnak előbb végre kell hajtania a klub átvételét, a DNCG-nek pedig ezt jóvá kell hagynia ahhoz, hogy az átigazolás végbemenjen.

Ha a kikötővárosiak zöld utat kapnak a szervezettől, Adriano után az Európa-liga-győztes Simao lehet a Le Havre következő – de nem utolsó – jó nevű szerzeménye.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik