Ligue 1: a brazil csatár elnézést kért tettéért - vagy mégsem?

Vágólapra másolva!
2014.08.19. 12:02
Az egyik közösségi portálon elnézést kért Thiago Motta lefejeléséért Brandao, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bastia csatára, aki nem sokkal később letörölte bejegyzését. A világhálón folytatott cselekvésétől függetlenül a brazil futballistával hamarosan szerződést bonthat klubja.

A rutinos csatár a Paris Saint-Germain ellen 2–0-ra elveszített bajnokit követően megvárta, majd lefejelte az öltözőfolyosón Thiago Mottát, a hazaiak olasz középpályását. A francia szövetség fegyelmi szabályzata szerint a 34 esztendős brazil kétéves eltiltást is kaphat.A rutinos csatár a Paris Saint-Germain ellen 2–0-ra elveszített bajnokit követően megvárta, majd lefejelte az öltözőfolyosón Thiago Mottát, a hazaiak olasz középpályását. A francia szövetség fegyelmi szabályzata szerint a 34 esztendős brazil kétéves eltiltást is kaphat.

„Szeretnék elnézést kérni Thiago Mottától a tettemért. Bocsánat, remélem, a barátaim és a szurkolók megértenek engem” – osztotta meg gondolatait a Facebookon Brandao, aki nem sokkal később érthetetlen okokból törölte a bejegyzését.

Francia sajtóhírek szerint Claude Makélélé vezetőedző a keddi edzésen sem számított a magáról megfeledkezett csatárra, akivel hamarosan szerződést bonthat a Bastia – két héttel azok után, hogy szerződtette a Saint-Étienne-től.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik