Légiósok: a Benfica második csapata hazaengedte Csoboth Kevint

Vágólapra másolva!
2020.04.20. 17:18
null
Jöhet haza a csatár
Csoboth Kevin, a Benfica B-csapatának támadója a mai napig lisszaboni otthonában egyedül töltötte napjait a koronavírus-járvány kirobbanása óta. Ugyan a bajnokságot még március végén leállították, s a klub az utánpótláscsapatoknál szereplő külföldi játékosokat még akkor hazaengedte, az első és második csapatoknál lévő légiósokat nem. A korlátozást aztán hétfőn feloldották, legalábbis Csoboth Kevint hazaengedte a klub – számolt be róla az A Bola.

 

Csoboth Kevin a járvány portugáliai kitörése óta egyedül töltötte napjait lisszaboni otthonában, ellátásáról a klub gondoskodott heti háromszor, ő csupán napi 30-40 percre hagyta el a lakását, de akkor is csak azért, hogy a csapat által előírt egyéni edzésprogramban szereplő futást elvégezze – erről egyébként ő maga még március végén mesélt a Zelinka Ildikónak adott interjújában.

Három hét egyéni tréningezés után az A Bola hétfői híre szerint a Benfica vezetői úgy döntöttek, hogy a B-csapat keretébe tartozó és még Lisszabonban lévő külföldi játékosokat hazaengedik. Így Csoboth mellett a holland Godfried Frimpong is hazatérhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik