Legia: világklasszis centerrel pótolták volna Nikolicsot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.10. 07:51
null
Kérőkben nem volt hiány, Nikolics azonban maradt a Legiánál (Fotó: legionisci.com)
A lengyel Legia sportigazgatója, Michael Zewlakow elismerte, hogy az átigazolási időszakban tettek lépéseket Miroslav Klose szerződtetésének érdekében. A 38 éves világbajnok labdarúgó centerposzton Nikolics Nemanját pótolhatta volna.

 

„Szerettük volna, ha Mirka hozzánk igazol, és a mi centerünk lesz. Beszéltünk is a menedzsereivel. Végül azonban Nikolics Nemanja nem ment el tőlünk, Klose pedig valószínűleg időközben már elígérkezett más klubhoz, és minden bizonnyal az Egyesült Államokban folytatja” – nyilatkozta Michael Zewlakow.

A futbol.pl információi szerint a Lengyelországban született Klose szívesen lett volna a Legia játékosa, akár „ingyen” is. A honlap azonban feltételezi, hogy ez csupán gesztus volt részéről, mert nem volt tisztában a lengyelországi jövedelmekkel. Így viszont az érzelmek helyett az anyagi szempontok döntöttek, és vélhetően MLS-klubhoz szerződik a vb-k gólrekordere, aki legutóbb a Lazióban futballozott.

A lengyel sajtóban a hírt azzal egészítik ki, hogy Nikolics után intenzív volt az érdeklődés egész nyáron. Vitte volna a Hull City és a Maccabi Tel-Aviv, befutott a Bologna ajánlata, az átigazolási piac utolsó napjáig képben volt az Olympiakosz Pireusz és a Deportivo Alavés, a magyar válogatott támadó azonban maradt az időközben BL-csoportkörbe jutó együttesben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik