Labdarúgás: Ronaldo, Zidane, Drogba - csodameccs hétfőre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.17. 14:06
null
Drogba, Ronaldo és Zidane ott lesz! (Fotó: udnp.org)
Április 20-át érdemes feljegyezni a naptárunkba: hétfőn az ENSZ Fejlesztési programjának keretében jótékonysági mérkőzést rendeznek. A találkozón olyan még aktív és már visszavonult legendák lépnek pályára, mint (a brazil) Ronaldo, Zinedine Zidane, Didier Drogba és Clarence Seedorf.

 

Az egyik csapat „Zidane, Ronaldo és Drogba barátai” néven fut ki a pályára a francia Saint-Étienne legjobbjai (All Star) ellen a klub otthonában, a Geoffroy-Guichard Stadionban.

A legendás jó barátok – nem teljes – névsora: Cafú, Clarence Seedorf, Edwin van der Sar, Éric Abidal, Christian Karembeu, Youri Djorkaeff és Fabien Barthez.

A hírek szerint a sípot is legendára bízzák: Pierluigi Collina lehet a játékvezető.

A Saint-Étienne All Star névsora: Alex, Jérémie Janot, Pascal Feindouno, Dominique Rocheteau, Lionel Potillon, Lubomír Moravcík, Laurent Paganelli, Bjorn Kvarme, Efsztathiosz Tavlaridisz, Sébastien Perez, Stéphane Pédron, Julien Sablé és Laurent Batlles.

Az ENSZ jótékonysági mérkőzését évente, 2015-ben 12. alkalommal rendezik meg, a jegybevételeket a Fejlesztési program közvetítésével szegények megsegítésére fordítják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik