Labdarúgás: Doll hazánkban toboroz, magyar-német utánpótlás-nevelő klub alakult

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.22. 15:25
UDSE néven magyar-német utánpótlás-nevelő labdarúgóklubot alapítottak Magyarországon. Az egyesület június 12-én várja a 10–12 éves fiatalokat egy toborzóra, amelyen ott lesz Thomas Doll, a Ferencváros korábbi, a Hannover jelenlegi vezetőedzője, illetve Nagy Ádám, a magyar válogatott és a Bologna középpályása is.

Az UDSE a német edzésmódszerek magyarországi alkalmazására létrejött labdarúgó-képzőközpont, amely a Borussia Dortmund és más Bundesliga-klubok szakmai támogatásával kíván felmenő rendszerben, 10 és 18 év közötti magyar fiatalok képzésében maradandót alkotni Magyarországon – olvasható a klub honlapján.Borussia Dortmund és más Bundesliga-klubok szakmai támogatásával kíván felmenő rendszerben, 10 és 18 év közötti magyar fiatalok képzésében maradandót alkotni Magyarországon – olvasható a klub honlapján.

A tehetséges fiatalok évi két-három alkalommal nemzetközi tornán is részt vesznek, illetve Bundesliga-klubok utánpótlásközpontjaiba egy-két hetes utazásokat is szerveznek számukra. Mindemellett idén júliustól az MLSZ kiemelt U12-es és U13-as bajnokságában szerepelhetnek.

A toborzóra jelentkezni az UDSE honlapján, IDE KATTINTVA lehet!

Nagyobb méret megtekintéséhez kattintson a képre!
Nagyobb méret megtekintéséhez kattintson a képre!
Nagyobb méret megtekintéséhez kattintson a képre!
Nagyobb méret megtekintéséhez kattintson a képre!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik