Koronavírus: Fellaini a pozitív tesztje után üzent a szurkolóknak

Vágólapra másolva!
2020.03.22. 15:45
Marouane Fellaini, a Santung Luneng belga válogatott futballistája a hivatalos Twitter-oldalán erősítette meg, hogy pozitív lett a koronavírustesztje.

A kínai bajnokságot el sem kezdték február végén a koronavírus-járvány terjedése miatt, a légiósok nagy része, köztük Marouane Fellaini, így otthon maradt. A belga válogatott középpályás a napokban visszatért az ázsiai országba, koronavírustesztet is végeztek rajta, ami pozitív lett, így 14 napra karanténba került. Fellaini a kínai Szuperliga első fertőzött futballistája.

„Kedves barátaim! Teszteltek a koronavírusra, és az eredményem pozitív lett. Köszönöm a szurkolóknak, az orvosi stábnak és a klubomnak a törődést és a figyelmet. Követni fogom a kezelést és remélem, olyan hamar visszatérhetek, amint csak lehet. Mindenki vigyázzon magára” – üzent Marouane Fellaini a Twitteren.

Marouane Fellaini on Twitter

Dear friends, I have been tested for coronavirus and my test result is positive. Thanks to the fans, medical staff and the club for their care and attention. I will follow the treatment and hope to return to the game as soon as possible. Please everyone stay safe.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik