Kína: a videó, ami miatt azonnal kirúgták a válogatott szélsőt

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.04.15. 12:21
A koronavírus-járvány közepén kereshet magának új csapatot Jü Han-csao, a kínai válogatott futballista szerződését ugyanis azonnal felbontotta klubja, a Kuangcsou Evergrande, miután a játékosról előkerült egy finoman szólva érdekes videó.

Az 59-szeres kínai válogatott Jü Han-csaót a minap Kantonban videózták le, amint épp átfesti autója rendszámtábláján az egyik betűt.



A futballista ezt állítólag azért tette, mert a városban olyan szabály él, hogy ha valaki nem Kantonban regisztrált autót vezet, az egyszerre csak négy napon át használhatja a kocsit, utána négy napot pihentetnie kell azt.átfesti autója rendszámtábláján az egyik betűt.



A futballista ezt állítólag azért tette, mert a városban olyan szabály él, hogy ha valaki nem Kantonban regisztrált autót vezet, az egyszerre csak négy napon át használhatja a kocsit, utána négy napot pihentetnie kell azt.

Ezt a szabályt akarta megkerülni az Evergrande játékosa a rendszám átalakításával.

Ez azonban természetesen szabálytalan, és mivel Jü Han-csao szerződésében szerepelt egy záradék, miszerint ha törvényt szeg, azonnal érvényét veszíti a megállapodás, a játékos most kereshet magának új csapatot.

A szélső 2014 óta erősítette a Kuangcsou Evergrandét, és együttese alapembere volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik