Képek: megkérték a futballista feleségét, hogy ne szexeljen a párjával

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.16. 16:43
Nem mindennapi kéréssel fordult az egyik Besiktas-szurkoló Dusko Tosics, a csapat védőjének feleségéhez, a popsztár Jelena Karleusához. Arra kérte a hölgyet, hogy a bajnokság végéig ne szexeljen a párjával annak érdekében, hogy a labdarúgó teljesen fitt legyen a soron következő mérkőzéseken.

„Jelena, kérlek ne szexelj Tosiccsal a következő három hétben. Utána csinálhatjátok mindennap. Kérlek! A Besiktasnak muszáj bajnoknak lennie!” – jött a megkeresés a Twitteren.„Jelena, kérlek ne szexelj Tosiccsal a következő három hétben. Utána csinálhatjátok mindennap. Kérlek! A Besiktasnak muszáj bajnoknak lennie!” – jött a megkeresés a Twitteren.

A hölgy rövidre fogta a választ: „Istenem, lol…” – csupán ennyit reagált rá.

Az isztambuli csapat jelenleg vezeti a török bajnokságot. Három fordulóval a vége előtt 68 pontja van a Besiktasnak, 66 az Istanbul Basaksehirnek és 57 a Fenerbahcénak. Utóbbi már matematikailag sem lehet bajnok.

Aligha fogadták meg a szurkoló tanácsát Tosicsék…

 

Thank you @eyechic_philly for this amazing #annakarinkarlsson sunglasses You are always so good to me... PS(in @stefangolubovic dress)

45.1k Likes, 354 Comments - JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Instagram: "Thank you @eyechic_philly for this amazing #annakarinkarlsson sunglasses You are always so..."


48.5k Likes, 341 Comments - JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Instagram: ""


 

Unapologetically myself @dusannpetrovic

59.7k Likes, 437 Comments - JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Instagram: "Unapologetically myself @dusannpetrovic"


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik