Kép: a kisfiú legyőzte a rákot, bekerült a FIFA 17-be!

Vágólapra másolva!
2016.12.07. 08:48
A mindössze 15 esztendős Kenton Doust története egészen hihetetlen. A kitartásával és keménységével felnőtteket megszégyenítő fiú egy év alatt legyőzte a rákot. És most teljesült az álma.

Kentonnál 2015-ben diagnosztizálták az agydaganatot, amely ráadásul pillanatok alatt elkezdett terjedni. Gyorsan kellett cselekedni, 2015 októberében már el is kezdte a fiú a kemoterápiát.

Kevesebb mint fél év alatt 25 kezelésen esett át a kanadai futballrajongó, aki 2016 májusában megkapta a legjobb hírt: teljesen egészségesnek nyilvánították az orvosok.

I love this man with all my heart. He has helped me so much throughout my journey with cancer. He really helped me whilst I was in some of my worst times at the hospital. He has done so much for my family and I we honestly cannot thank you enough. This photo was taken after I had beat cancer he was there to hear my results he was always there for me. I love you man!

A fiú története eljutott a szintén kanadai EA Sportshoz is, amely nem akármilyen ajándékkal kedveskedett neki: bekerült a FIFA 17-be és kapott egy saját kártyát az Ultimate Team-játékmódban, 95-ös értékkel a százból.





Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik