Játékossors: Zágrábba szerződött a Mol Fehérvárral is szóba hozott csatár

Vágólapra másolva!
2022.02.04. 11:18
null
A Dinamo Zagrebhez szerződött a Mol Fehérvárral is szóba hozott Mahir Emreli (Fotó: gnkdinamo.hr)
Szabadon igazolható játékosként a horvát labdarúgó-bajnokság (1. HNL) címvédőjéhez, a Dinamo Zagrebhez szerződött a Mol Fehérvárral is összeboronált Mahir Emreli, aki azért bontott szerződést a Legia Warszawával, mert a Wisla Plock vendégeként elszenvedett 1–0-s vereség után a varsói szurkolók megállásra kényszerítették a csapat buszát, s több játékost – köztük Emrelit – bántalmaztak.

 

Hosszas huzavona után a Legia Warszawa pénteken bejelentette a saját szurkolói által bántalmazott azeri futballista távozását. Noha több klub is fizetett volna játékjogáért, szerdán felbontotta szerződését a varsóiakkal, így ingyen került a zágrábiakhoz, akikkel 2026-ig szóló megállapodást kötött.

Tavaly decemberben beszámoltunk róla, hogy sajtóhírek szerint a Mol Fehérvár is szívesen látná soraiban a jelenlegi kiírásban 33 tétmérkőzésen 11 gólig jutó játékost, sőt a sport.wprost.pl szerint a Galatasaray és a Basaksehir mellett a Ferencváros is érdeklődött iránta, de a Dinamo kedvéért kikosarazta a kérőket.

A 32-szeres azeri válogatott csatár – aki a Legia előtt az Qarabag kötelékébe tartozott – neve azért is csenghet ismerősen, mert betalált a mieink elleni, 2019 júniusában játszott Eb-selejtezőn, igaz, a találkozót a mieink nyerték meg 3–1-re, idegenben.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik